tirsdag den 23. april 2013

Weekend i Pattaya.

Fredag mødte jeg en gammel ven som bor i Bangkok, vi besluttede at tage til Pattaya.

Vi kørte fredag eftermiddag fra bangkok til Pattaya, det tog os omkring 3 timer, der var rigtig meget trafik. Normalt plejer det at tage 1,5 time.

Vi fandt i et fint hotel værelse prima hotel til 500 baht pr nat, vi skulle kun sove der, så vi havde ikke brug for mere. Men hotellet var rigtig fint og lå ikke langt fra strand vejen og walking street.

Vi valgte at leje en scooter og en motorcykel lige ved siden af vores hotel, scooteren kostede 200 bath og motorcyklen 800 bath pr dag.

Det var rigtig dejligt og nemt at kører rundt i Pattaya.

Song kran i sunpan forsat

Jeg tog lige lidt billeder af familiens hus. Det var noget anderledes end I Danmark selvfølgelig. Men det var rigtig fedt at opleve det.


Lørdag morgen skulle vi tidligt op og forberede mad til munkene. De ankom kl 10, så de første begyndte allerede klokken 5 om morgen. Jeg var dog ikke til så meget hjælp, så jeg sad med børnene og de unge på værelset og spillede og lærte dem engelsk.

Da jeg kom ud var hele gulvet fyldt med mad - se billedet.

Da onklen havde hentet alle munkene og de blev placeret på deres plads, gik ceremonien igen, efter skulle alle munkene spise, også skulle de holde en ceremoni mere. Og da de tog hjem. Kunne vi andre spise alt det lækre mad. Men jeg havde dog spist så meget lækker cocos is med søde ris og nødder at jeg ikke kunne spise noget.

Da vi havde spist og pakket vores ting, tog vi ud til templet hvor vi afholdte en ceremoni igen med nogle andre munke. Efter gav vi offer gaver til grav stedet hvor min nevøs oldemor og mormor lå begravet, vi kastede også parfume vand over gravstedet.

Efter kørte vi fra Sunpan buri til Bangkok og efter et hurtig bad gik turen på dinner cruise. Det var rigtig flot at sejle på floden om aften med en masse lys i bygninger og templer. Men også vild lækker buffet på båden :)