lørdag den 23. marts 2013

2. Dag i Bangkok

I nat kørte vi på en tøse tur til nat market i Bangkok. Vi tog afsted hjemmefra cirka kl. 23. Og var i Bangkok en time efter. Virkelig meget trafik på det tidspunt!

Vi kørte forbi kongen palads, det var utroligt smukt i forhold til amalienborg.

Nat market var rigtig langt - i starten af market var der blomster kranse i gule og lilla farver. Thailænderne bruger dem til ære for Buddha

Da vi gik videre af market var der tøj,sko og tasker i lange baner på den modsatte side af vejen var der blomster. Mange blomster - millioner af blomster! Jeg købte en buket lotus blomster til 6kr. Og en buket gule orkideer til 6 kr.

Efter kørte vi hen til china town - hvor vi fandt et gade køkken. Jeg fik noget rigtig lækker and med ris. Da vi gik videre kunne man lugte bilos, lækkert mad og en masse gas fra de 100 komfurer der laver mad non-stop!

Da jeg gik igennem china town tænkte jeg at jeg var med i fast and the furious!









fredag den 22. marts 2013

1. Dag i Bangkok

Ankom til Bangkok i 40 graders varme! Skønt at få land under fødderne igen.

Blev hentet i lufthavnen af Lek og hendes kusine. På vejen hjem stoppede vi for at hilse i børnehaven, den så rigtig fin ud. Jeg glæder mig til at starte :) Bliver dog nok lidt varmt de første dage, hvor kroppen nok lige skal vænne sig til varmen og den utrolige høje luftfugtighed samt trafikosen.

Ankom efterfølgende hvor jeg skulle bo. Blev virkelig overrasket over de store huse de boede i. Jeg fik et fatastisk fint værelser, hvor jeg allerede har slået mig ned.

Vi tog ud og shoppede de sidste ting, som ikke kunne være i min kuffert. Ups!

Efter sad vi og slappede indenfor og legede lidt med børnene, der bor her :) Derefter tog jeg til massage. Fik et kæmpe chok da jeg fandt ud at 90 min luksus full body thai massage havde kostet 50 kr.

Efter sad vi på gaden og hyggede. Børnene legede og forskellige rullede markeder med is, fisk og frugt kørte forbi.

Og de kører i den forkerte side, kan ikke finde ud af at gå over vejen!