søndag den 24. marts 2013

3. Dag i bangkok

Idag kørte vi mod Ayuthaya.

Det første top var på Bang pa place - det er en smuk park med en masse forskellige paladser og huse, det er kongens have og han bruger det sommetider til ferie, rundt i haven er der en masse små huse, hvor hver prinsesse eller dronning havde deres eget hus i gamle dage. I gamle dage havde kongen en masse koner og se boede også i hver deres hus. Vi lejede en golf bil - så vi var fri for at gå rundt i varmen. (38 grader). Det var en rigtig smuk park med blomster og vand. Vi kunne komme ind i en del af husene og kigge. Jeg synes ikke der var særlig meget "thai" over det, det var meget europæisk, men stadig flot at se. Alle turisterne i parken vinkede til mig og nogen vil have taget billede med mig. He he

Derefter gik turen til et flydende market - det var rigtig sjovt at gå rundt og over de forskellige broer. Der var et rigtig flot show midt på market som handlede om en krig mellem Thailand og Burma.

Efter kørte vi til den gamle by, hvor vi fodre elefanter. Vi skulle rigtigt have haft en tur rundt i den gamle by, men de lukkede da vi kom. Da vi kørte igen kunne jeg se fem elefanter ved vejen. De ventede på "bussen" som skulle kører dem hjem :)

Og efter det tog vi til et kæmpe tempel. Men det havde også lukket. MEN da vi ankom var parken fyld med hvide lys. 6 munke sad forreste og meditere mens en masse mennsker sad langs stien og gjorde det sammen, vi fandt en plads på græsplænen og lyttede.

Efter skulle vi alle hjælpe med at tænde de 1000 lys rundt omkring, derefter skulle vi holde lysene mens vi gik rundt om templet og bedte.
Efter sendte vi nogle kæmpe store papir lanterne op i himmel, det var rigtig smuk. Da der ingen elektrisk lys var i nærheden!